Velkommen indenfor, til et af verdens ældste Aloe vera brand, Forever Living Products.

Jeg hedder Martina, og er selvstændig Forever distributør.

Jeg er udannet CIDESCO diplomeret hudtherapeut*, massør*, make-up artist* og ernæringsfysiolog*.

Her kan du købe alt det, du har brug for inden for Fitness, Wellness og Beauty.

Jeg bruger selv produkterne hver dag, og vil varmt anbefale dem.

Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel:Vis omtanke for din krop, indefra og ud!

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet,, også en personlig service, som er ud over det sædvanlige. Dertil kommer Forever Livings 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. “Hvis det ikke virker, så er det gratis!”

Du er meget velkommen til at kontakte mig såfremt du har spørgsmål, og har brug for råd til hvilke produkter DU skal vælge!

Du er også hjerteligt velkommen til at kontakt mig for at få en produktpræsentation eller mere information om muligheden for at starte din egen virksomhed og arbejde sammen med mig i mit team! (Helt uden omkostning!)

Du har også mulighed for at købe produkter, deltage i undervisning og stille spørgsmål i mit "Forever Academy" med både showroom og butik, efter aftale på telefon 31 22 44 00.

 

Med venlig hilsen,

Martina

 

*CIDESCO diplomeret hudtherapeut - Comité International d'Esthetique et de Cosmétologie. Den højeste uddannelse indenfor skønheds- og spa therapy I verden. ( Specialist indenfor hudpleje, kropspleje og make-up)

*Massør examineret fra Axelsons krops Institut i Stockholm, some r Nordens største skole for massage udannelser. (Specialist indenfor kroppens fysiologi, træning og massage produkter / eteriske olier)

*Ernæringsfysiolog: Uddannelse indenfor ernæring, kost og sundhed. Kostens opbygning og virkning på kroppen. så som kulhydrat, fedt, protein, vitaminerog mineraler. samt viden om sygdomme relateret til livsstil, kostplaner og bevaring af kost. (Specialist indenfor kosttilskud, ernæring og slanke programmer)

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera